Du har inga artiklar i varukorgen.

Delsumma: 0,00 kr

Blueiron FE 3 Järntillskott /330ml

Fler bilder

Blueiron FE 3 Järntillskott /330ml

Bli först med att recensera denna produkt

139,99 kr
Art.nr: 14110
Järnbrist är en av de vanligaste bristsjukdomarna i Sverige. I synnerhet ökar behovet av järntillskott vid graviditet, amning, aktiv träning och för vegetarianer. Brist på järn kan vara orsaken om du är orkeslös, trött, eller blek, eller om du har huvudvärk och yrsel. Också torr hud, nariga läppar, håravfall och pirr i benen kan orsakas av otillräckligt järnintag.

NYA Blueirons magvänliga näringstillskott med 3-värt järn (kroppens eget järn), tas lätt upp av kroppen, återställer snabbt järnnivån och ger ny energi. Detta i kombination med nordens hälsosamma blåbär, Vitamin E, B12, C, Biotin (B7), Folsyra och Zink – och utan någon negativ påverkan på magen.

Drycken påverkas inte heller av övrig mat- eller medicinintag! Njut av den som den är, tillsätt den till mat eller juice, eller inta tillsammans med mjölk, kaffe eller te.
Du slipper dessutom missfärgningar av tänderna med Blueirons nya järntillskott!

Detaljer

Magvänlig järndryck med blåbär. Blueirons näringstillskott med 3-värt järn (kroppens eget järn), tas lätt upp av kroppen, återställer snabbt järnnivån och ger ny energi. Detta i kombination med nordens hälsosamma blåbär, Vitamin E, B12, C, biotin (B7), Folsyra och Zink – och utan någon negativ påverkan på magen. Drycken påverkas inte heller av övrig mat- eller medicinintag! Njut av den som den är, tillsätt den till mat eller juice, eller inta tillsammans med mjölk, kaffe eller te. Blueiron innehåller kroppens eget naturliga järn (3-värt) så du tar bara upp den mängd du behöver. Vem behöver extra järn? Järnbrist är vanligt, faktum är att det är den vanligaste näringsbristen i Västvärlden. Till exempel över en halv miljon svenskar har för lågt järnvärde. Brist på järn kan göra att man känner sig trött, hängig, är lättirriterad och har svårt att koncentrera sig. Nedsatt prestationsförmåga, huvudvärk, blekhet och ökat sömnbehov kan också vara tecken på att kroppen får för lite järn. Är du kvinna, vegetarian, eller aktiv idrottare kan du ha behov av extra järntillskott. Även många äldre och kvinnor som ammar är en grupp som bör vara vaksamma på extra tillskott av järn. Eftersom kroppen inte själv kan tillverka järn måste det dagligen tillföras genom maten. Det största delen av järnet bidrar till bildandet av hemoglobin och de röda blodkropparnas färgämne. Järn är nödvändigt för bland annat syretransporten i kroppen. När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsrik kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig kost. Om du har mycket låg hemoglobinnivå diskutera med din läkare om dosering. Förpackning: 330 ml Missfärgar inte dina tänder. Förvaras i rumstemperatur. Omskakas väl före bruk. Förvaras oåtkomligt för barn.

Mer information

EAN-kod 6430036090081

Kundrecensioner

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Denna sida använder cookies. Genom att surfa vidare så accepterar du vår användning av detta. Läs mer här.
x