Du har inga artiklar i varukorgen.

Delsumma: 0,00 kr

Extend Bar Yoghurt Citron / 15st

Fler bilder

Extend Bar Yoghurt Citron / 15st

Bli först med att recensera denna produkt

299,00 kr
Art.nr: 16170
Extend näringsprodukter är perfekta för personer med diabetes och hjälper dig att minska risken för hypoglykemi under natten med 75%, undvika blodsockertoppar efter småätande, och förbli stabil mellan måltiderna.

Extend mellanmål har utvecklats av läkare, särskilt för personer med diabetes, men är bra för alla. Tack vare en unik och patenterad blandning av långsamma kolhydrater, protein och fett, omvandlas Extend Bar långsamt för att hjälpa till att hålla blodsockret (energi) stabilt i upp till *9 timmar.
Produkterna är:
Gluten- och kolesterolfria.
Fiber- och proteinrika.
Innehåller inte några sockerarter.

Kontrollera Hungersuget:
Extend näringsprodukter har visat sig minska kaloriintaget vid nästa måltid med i genomsnitt 21% när den äts som mellanmål mellan måltiderna. Den säljs i perfekt storlek för att tillfredsställa din hunger och undvika hungersuget hela dagen.

Detaljer

Extend Bar är ett mellanmål som har utvecklats särskilt för människor med diabetes. Tack vare en unik och patenterad blandning av långsamma kolhydrater, protein och fett, omvandlas Extend Bar långsamt för att hjälpa till att hålla blodsockret stabilt i upp till 9 timmar.

Mer information

EAN-kod 693413100773
Varumärke Extend

Kundrecensioner

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Denna sida använder cookies. Genom att surfa vidare så accepterar du vår användning av detta. Läs mer här.
x