Du har inga artiklar i varukorgen.

Delsumma: 0,00 kr

Aspirin

Fler bilder

Aspirin 500mg 50t

Bli först med att recensera denna produkt

65,00 kr
Art.nr: 21001
Aspirin används mot huvudvärk, tandvärk, menstruationssmärtor, led- och muskelsmärtor, reumatiska smärtor, samt vid feber i samband med infektions- och förkylningssjukdomar.
Aspirin innehåller acetylsalicylsyra och är smärtstillande och febernedsättande. Den smärtstillande effekten beror på att acetylsalicylsyra motverkar bildningen i vävnaden av speciella ämnen (prostaglandiner) som ökar smärtkänsligheten. Febernedsättningen beror på att acetylsalicylsyra ökar kroppens värmeavgivning.

Innehållsförteckning

Den aktiva substansen är acetylsalicylsyra 500 mg. Övriga innehållsämnen är mikrokristallin cellulosa och majsstärkelse.

Förvaringstempratur: 2 - 25 C

Fass http://www.fass.se/LIF/product?userType=2&nplId=19350131000010

Detaljer

Detta är ett receptfritt läkemedel. Receptfria läkemedel får inte säljas till personer under 18 år. Läs alltid bipacksedeln före användning. Läkemedelsupplysningen 0771-46 70 10 Läkemedelsupplysningen är en upplysningstjänst - en del av Läkemedelsverket - dit du kan ringa och ställa frågor om dina mediciner – till exempel hur de fungerar, hur du ska ta dem eller hur de ska förvaras. Öppettider: helgfria vardagar kl. 08.00–18.00.

Mer information

EAN-kod Nej
Varumärke Nej

Kundrecensioner

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Denna sida använder cookies. Genom att surfa vidare så accepterar du vår användning av detta. Läs mer här.
x