Du har inga artiklar i varukorgen.

Delsumma: 0,00 kr

VOLTAREN 11,6mg/g gel / 50g

Fler bilder

VOLTAREN 11,6mg/g gel / 50g

Bli först med att recensera denna produkt

80,25 kr
Art.nr: 12747

Detta är ett receptfritt läkemedel. Receptfria läkemedel får inte säljas till personer under 18 år. Läs alltid bipacksedeln före användning.


Handla i vår nya e-handel 2


Voltaren® 11,6 mg/g Gel används för att behandla smärta i samband med muskel- och ledskador t ex stukningar och sträckningar, eller ledvärk. Den kylande gelen smörjs på huden och har en antiinflammatorisk och smärtstillande verkan.


 

Detaljer

Användning

Voltaren® 11,6 mg/g Gel används för att behandla smärta i samband med muskel- och ledskador t ex stukningar och sträckningar, eller ledvärk. Den kylande gelen smörjs på huden och har en antiinflammatorisk och smärtstillande verkan.

Effekt

Voltaren® 11,6 mg/g Gel innehåller den verksamma substansen diklofenak. Diklofenak är ett antiinflammatoriskt medel med smärtstillande egenskaper.

Dosering och applicering

Smörj försiktigt en klick gel, 2 till 4 g (6 till 12 cm gelsträng), på det smärtande området 3 till 4 gånger per dag. Använd inte mer än 16 gram per dag.

Förpackningsstorlek

Voltaren® 11,6 mg/g Gel finns att köpa receptfritt i 50 g tub.

Voltaren® 11,6 mg/g Gel är ett receptfritt antiinflammatoriskt läkemedel som innehåller diklofenak. För korttidsbehandling av smärta i muskler och leder. Åldersgräns 14 år. Gelbehandlingen bör ej pågå i längre än 14 dagar vid muskel eller ledskada annat än på läkarens inrådan. Om läkemedlet används utan läkarrecept, bör patienten/föräldrarna till barnet konsultera läkare om Voltaren gel inte givit avsedd lindring efter behandling i 7 dagar mot smärta eller om symtomen förvärras. Ska ej användas av gravida kvinnor under de tre sista månaderna av graviditeten. Läs bipacksedeln noggrant.  
 

Detta är ett receptfritt läkemedel. Receptfria läkemedel får inte säljas till personer under 18 år. Läs alltid bipacksedeln före användning. Vi kan inte ge medicinsk eller farmaceutisk rådgivning Läkemedelsupplysningen 0771-46 70 10 Läkemedelsupplysningen är en upplysningstjänst - en del av Läkemedelsverket - dit du kan ringa och ställa frågor om dina mediciner – till exempel hur de fungerar, hur du ska ta dem eller hur de ska förvaras. Öppettider: helgfria vardagar kl. 08.00–18.00.

Mer information

EAN-kod Nej
Varumärke Nej

Kundrecensioner

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Denna sida använder cookies. Genom att surfa vidare så accepterar du vår användning av detta. Läs mer här.
x