Du har inga artiklar i varukorgen.

Delsumma: 0,00 kr

FOOTNER EXFOLING SOCKS

Fler bilder

FOOTNER EXFOLING SOCKS

Bli först med att recensera denna produkt

194,00 kr
Art.nr: 12693
Footner Exfoliating Socks aktiverar kroppens egna process att göra sig av med död hud och förhårdnader på fötterna. Resultatet av en 60 minuters behandling visar sig efter 3-7 dagar och effekten pågår därefter i ytterligare ca10 dagar.

Detaljer

Footner Exfoliating Socks för hela foten är en snabb och enkel lösning för att få bort hård, torr och sprucken hud från fötterna! Det är en revolutionerande produkt som ger dig silkeslena fötter efter en enda applicering på bara 60 minuter. Produkten utnyttjar hudens naturliga processer för att avlägsna död hud. Efter en enda applicering faller den döda huden bort och hälarna blir mjukare och slätare än någonsin. Genom att använda den här produkten hjälper du fötterna att bli av med hård, död hud. Footner Exfoliating Socks utnyttjar hudens naturliga process för att avlägsna död hud från fötterna. Inom 7–10 dagar* är dina fötter härligt mjuka och silkeslena – som nya! Processen går snabbare om du sitter med fötterna i varmt vatten innan du applicerar produkten. Det är inte nödvändigt, men gör att det krävs mindre tid för att exfoliera den döda huden. En del fötter kan exfolieras mer än andra – det beror på hur tjockt lagret av död hud är. Även om fötterna ser torra och fjällande ut under behandlingen bör du undvika att använda mjukgörande krämer då detta minskar effekten av produkten. Vi rekommenderar att du använder Footner Exfoliating Socks varannan till var tredje månad för att hålla fötterna mjuka och släta. I vissa fall räcker det inte med en applicering för att få bort all den hårda huden. Du bör vänta minst tre veckor mellan behandlingarna för att undvika oönskad peeling, till exempel på ovansidan av foten. Använd inte produkten om du är överkänslig mot någon av ingredienserna i Footner Exfoliating Socks. Vid eventuell ihållande irritation bör du kontakta läkare. Om du har diabetes eller dålig blodcirkulation bör du rådgöra med läkare innan du använder produkten.

 

Instruktioner

 
  • 1. Klipp upp sockorna längs den markerade linjen.
  • 2. Trä sockorna på fötterna, dra av och kasta plastremsan märkt ”footner”. Vik sedan över den ”klistriga” sidan och fäst så att sockan ”stängs”.
  • 3. Låt sockorna sitta på i 60 minuter.
  • 4. Ta av sockorna efter 60 minuter och tvätta dina fötter noggrant i varmt vatten för att få bort kvarvarande gel. Var extra noggrann mellan tårna.
  • 5. 5-10 dagar efter genomförd behandling börjar hudförhårdnader och död hud att lossna från dina fötter. Effekten pågår i ungefär 2 veckor. Ser fötterna fjälliga ut under behandlingen kan du med fördel hålla dem i varmt vatten och försiktigt skrubba dem med handen eller en mjuk handduk.

Mer information

EAN-kod Nej
Varumärke Footner

Kundrecensioner

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Denna sida använder cookies. Genom att surfa vidare så accepterar du vår användning av detta. Läs mer här.
x