Du har inga artiklar i varukorgen.

Delsumma: 0,00 kr

Allpresan Diabetic Intens 10% /125ml

Fler bilder

Allpresan Diabetic Intens 10% /125ml

Bli först med att recensera denna produkt

200,00 kr
  • Köp 2 för 187,50 kr st och Spara 7%
Art.nr: 13987
Innovativ fotvård speciellt för diabetiker

Diabetic serien är speciellt utvecklad för diabetiker och flera av produkterna i serien har klassificerats som MEDICAL DEVICE klass II A - din garanti för att produkten är riktad till diabetikers hud och dokumenterad för dess effekt! Diabetic serien kan - dokumenterat - användas i utrymmet mellan tårna. Innehållet av pentavitin ger denna produkt en lite mer fuktgivande effekt än den traditionella pedicare-serien.
Diabetic linjen kan givetvis användas av alla patienter, även om man inte är diabetiker

Detaljer

Allpresan diabetes är en ny fotkräm i skumform för diabetesfoten. Diabetes innebär ofta torr och känslig hud - och hudens funktion som skyddande barriär försämras. Fötterna är speciellt utsatta och kräver daglig vård för att förebygga problem.

Allpresan diabetes är är utvecklat i samarbete med diabetesläkare, hudläkare och fotterapeuter för att vårda och skydda huden på fötterna vid de speciella förutsättningar som gäller vid diabetes. Innehåller karbamid och extra fuktgivande ämnen för att stärka hudbarriären. Allpresan diabetes är en medicinteknisk produkt, klass II A.

Användning: Smörj in fötterna 1-2 ggr dagligen eller enligt ordination. Allpresan diabetes är lätt att smörja in utan att kladda - skor och strumpor kan tas på direkt. Läs noga igenom bipacksedeln i förpackningen.

  • Allpresan diabetes intensiv innehåller 10 % karbamid samt Pentavitin och Panthenol. Produkten användes vid mycket torr och fnasig hud.

Mer information

EAN-kod Nej
Varumärke Allpresan

Kundrecensioner

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Denna sida använder cookies. Genom att surfa vidare så accepterar du vår användning av detta. Läs mer här.
x