Du har inga artiklar i varukorgen.

Delsumma: 0,00 kr

EASY SHAVIN INTIM GEL 200ML

Fler bilder

EASY SHAVIN INTIM GEL 200ML

Bli först med att recensera denna produkt

45,00 kr
Art.nr: 13216

Rakgel särskilt anpassad för intimrakning, men fungerar lika bra för ben och under armar. Används tillsammans med rakhyvel, lämplig mängd ca 5 ml (en dryg enkrona) eller efter önskemål. Dermatologiskt testad Dermatologiskt test innebär att produkterna testas på hud för att se eventuella reaktioner. Hållbarhet och förvaring 6 månader efter att förpackningen har öppnats Förvaras i rumstemperatur

Detaljer

Många rakar sig intimt och använder då för starka produkter. Man kan då få problem med klåda och irritation. Vi har därför tagit fram Easy Shavin’, en mjukgörande och genomskinlig rakgel med glideffekt för rakning av intima områden.

Rakgelen är särskilt anpassad för intimrakning, men fungerar lika bra för ben och under armar. Den används bäst i dusch och med rakhyvel.
Används för bästa resultat tillsammans med Nice n´ Cool, intim after shave.

Easy Shavin’ är anpassad för rakning av intima områden. Rakgelen är genomskinlig och löddrar inte så du ser var du rakar dig. Den har ett anpassat pH värde och innehåller kamomill och ängskrasse. Gelen är milt parfymerad och dermatologiskt testad.

Mer information

EAN-kod 7310572300037
Varumärke Nej

Kundrecensioner

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Denna sida använder cookies. Genom att surfa vidare så accepterar du vår användning av detta. Läs mer här.
x