Du har inga artiklar i varukorgen.

Delsumma: 0,00 kr

Om Test & Treat

Hej och välkommen till oss på Test & Treat!

Mångårig erfarenhet och kompetens, nästan 100 år tillsammans inom diagnostik, sjukvård och hälsa, i kombination med stor nyfikenhet på allt nytt som händer, har lett till en ny typ av hemsida inom hälsa och egenvård – Test & Treat.

I slutet av året siktar vi på att företaget ska vara ett fullfjädrat online-apotek med en kundanpassad servicenivå som skiljer oss från våra konkurrenter.

Vi kommer kundanpassa servicenivån inom områdena: Diabetes, Allergi/Överkänslighet och Förälder/Barn med specifika tester, läkemedel och nya innovativa produkter för att göra livet lättare och shoppingen enklare.

Du ska inte behöva leta runt eller läsa in dig på alla detaljer och produkter för just din hälsa. Vi gör förarbetet – vi väljer ut trygga produkter med hög kvalitet och vi letar konstant efter nya spännande innovationer på marknaden. Alla våra leverantörer är noga handplockade och vi har ett nära samarbete med dem.

Vi erbjuder också ett spännande utbud av självtester. Ibland vill man bara ha ett snabbt svar angående sin kropp och hälsa. Test & Treat självtester ger dig detta svar – och det lika snabbt som enkelt.

Egenvård innebär att du själv kan känna igen och behandla lindriga besvär. Det innebär också att du känner till egenvårdens begränsningar och vet vart du ska vända dig när du behöver söka hjälp hos sjukvården.

Vi vet att snabba och säkra leveranser och betalsätt är viktigt för dig som kund, därför arbetar vi hårt för att kunna erbjuda säkra och tillförlitliga försändelser och betalsätt.


Vi hjälper gärna till att försöka hitta produkter som passar dig bäst utifrån dina önskemål.

 
Mvh, Rolf Danehammar, Mikael Andreasson, Peter Bräutigam

 

Denna sida använder cookies. Genom att surfa vidare så accepterar du vår användning av detta. Läs mer här.
x