Du har inga artiklar i varukorgen.

Delsumma: 0,00 kr

Klamydia / Mykoplasma-test man / 1st

Fler bilder

Klamydia / Mykoplasma-test man / 1st

Bli först med att recensera denna produkt

425,00 kr
Art.nr: 13494

Klamydia och mykoplasma är två könssjukdomar med många likheter. De smittar vid oskyddat sex och kan för både män och kvinnor ge symptom som sveda när man kissar, flytningar och klåda – men i många fall får man inga symptom alls.

Detaljer

Det säkraste sättet att undvika komplikationer och förebygga spridning är därför att testa dem samtidigt. På så sätt får du snabbt rätt behandling då både klamydia och mykoplasma kräver behandling med antibiotika, dock av olika sort. Obehandlad infektion kan orsaka urinvägsinfektion, bitestikelinflammation och prostatabesvär hos män.  Kvinnor kan få livmoderhals-, livmoder- och äggledarinfektion.

Hur går testförfarandet till?

Det finns två olika tester; ett för kvinnor och ett för män. Du som är man tar ett urinprov du som är kvinna tar ett vaginalprov där du gnuggar en bomullspinne mot insidan av slidväggarna. Provet postar du sedan kostnadsfritt till vårt laboratorium för analys i samma förpackning som testet kom i. I förpackningen finns även tydliga instruktioner samt en kod som du använder för att tryggt kunna hämta ditt svar på vår hemsida. Svaret är 99,5 % tillförlitligt (lika säkert som hos läkaren) och finns tillgängligt redan inom 24 timmar (vardagar) från det att ditt prov anlänt till laboratoriet. Skulle ditt självtest visa att du har klamydia eller mykoplasma ska du kontakta sjukvården så snart som möjligt för behandling och för klamydia smittspårning enligt smittskyddslagen.  

Mer information

EAN-kod 7311620000466
Varumärke Nej

Kundrecensioner

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Denna sida använder cookies. Genom att surfa vidare så accepterar du vår användning av detta. Läs mer här.
x